De leukste kinderschoenen Geldermalsen bij MOOI Baby & Kind

Hou je er ook zo van om in één winkel een complete outfit aan te schaffen? Bij MOOI Baby & Kind kan dat! Je shopt bij ons niet alleen de leukste kinderschoenen Geldermalsen, maar voegt meteen een hippe outfit toe. Je doet er niet alleen je kinderen een groot plezier mee door in een moeite kinderschoenen Geldermalsen en kleding te kopen, maar ook jezelf. De collectie van MOOI Baby & Kind is zo breed, dat we kleding en kinderschoenen Geldermalsen perfect op elkaar kunnen afstemmen. Je vindt bij ons stoere kinderschoenen Geldermalsen, maar ook schattige babyschoentjes en lieve lakschoentjes. Kies er meteen een passende jas, muts of baret en een leuke accessoire bij uit en je bent volledig gestyled. Ook voor handige waterschoenen ben je bij ons op de goede plek.

OVER-ONS

Tevreden klanten

Schrijf hier je review

Snel in huis

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veilig online betalen

iDeal, PayPal, Klarna & Bancontact

Klantenservice

10.00 - 17:30 bereikbaar

Tevreden klanten

Schrijf hier je review

Snel in huis

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veilig online betalen

iDeal, PayPal, Klarna & Bancontact

Klantenservice

10.00 - 17:30 bereikbaar

Kinderschoenen Geldermalsen en kleding van bekende merken

Rina en Lisanne, moeder en dochter, zijn al jaren de drijvende krachten achter MOOI Baby & Kind. Je vindt onze kinderkledingwinkel met kinderschoenen Geldermalsen in hartje Zaltbommel, een gezellig vestingstadje op korte afstand van Geldermalsen. "We houden van hoogwaardige kwaliteit en daarom vind je bij ons alle bekende, gerenommeerde merken, zoals Tartine et Chocolat, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Emporio Armani, Vingino, Scapa, Patachou, Paz Rodriguez en Il Gufo." Bij MOOI Baby & Kind draait alles om mooi, de naam zegt het al. "Mooie kleding van mooie kwaliteit en met een mooie pasvorm. Dat geldt ook voor onze kinderschoenen Geldermalsen: goede en mooie pasvorm en een mooie look", zeggen Rina en Lisanne. "Naast dat kleding en schoenen er mooi uit moeten zien, is het ook belangrijk dat het goed past en dat de kinderen er goed in en mee kunnen bewegen. Schoenen die niet goed passen geven later problemen. En kleding die niet prettig draagt, blijft in kast hangen. Wij genieten ervan als ouders en kinderen tevreden de deur uit wandelen en keer op keer bij ons terugkomen!"

Grote collecte kinderschoenen Geldermalsen en kleding

Vanaf de kleinste maat kinderschoenen Geldermalsen en vanaf kledingmaatje 50 ben je bij MOOI Baby & Kind op de goede plek. Daarop volgend scoor je bij ons schoenen en kleding voor je peuter, kleuter, jonge kinderen en kinderen tot 14 jaar, want bij ons vind je wat je zoekt. Stoere designs, romantische bloemenprintjes, fijne effen kleuren en de basics die je altijd nodig hebt. Natuurlijk is de hele collectie naar de laatste seizoensmode. Ook voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of bijzondere verjaardag helpen we je bij MOOI Baby & Kind graag. Van kinderschoenen tot - kleding, voor welk moment ook, staan we klaar om je kind te laten shinen!

SALE: 50% korting op de gehele zomercollectie (m.u.v. basiscollectie)'

LET OP! aangepaste openingstijden van de winkel. (Webshop bestellingen worden wel verzonden)
Zaterdag 19-10: 10-00 – 14.30 u
Dinsdag 22-10: 10.00-17.00
Woensdag & donderdag 23,24-10: Gesloten
Vrijdag & Zaterdag 25,26-10: 10-00-17.00

Chatten