Over ons

Hee, wat leuk dat je op onze webshop bent! Graag willen we je voorstellen aan de gezichten achter MOOI Baby & Kind. Wij zijn Rina en Lisanne, moeder en dochter. Wij runnen met trots onze baby en kinderkleding winkel met kwalitatief hoogwaardige baby en kinderkleding van de mooiste merken. Onze winkel kun je vinden in hartje Zaltbommel waar wij dagelijks met veel plezier werken.

OVER-ONS

 

Nu nog even wat over ons zelf. Ik ben Rina en ik woon in Gameren met mijn man en nog 2 thuiswonende kinderen. Onze oudste 3 kinderen zijn getrouwd. Ik ben een echt familiemens. Één dag in de week pas ik op mijn kleinkinderen en daar genieten wij als opa en oma met volle teugen van. Ook houd ik van het bourgondische leven. Mij kun je echt blij maken met een avond kokkerellen op de Big Green Egg bij een haardvuur en uiteraard met mijn familie om me heen.

En ik ben Lisanne ik woon met mijn man en 2 kinderen in Brakel. Wij hebben een zoon van 3 jaar en een dochter van 1 jaar. Met 2 kleine kinderen is het bij ons altijd een gezellige en drukke boel. Verder kan ik echt genieten van de kleine dingen in het leven. Zoals van een lekker ontbijtje met het gezin op de zondagmorgen tot een heerlijke wandeling buiten.

SALE: 50% korting op de gehele zomercollectie (m.u.v. basiscollectie)'